Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Persbericht: voedselinzameling Nancy Six

PersberichtPosted by Nancy Six Sun, October 17, 2010 17:28:58

Persmededeling 16 oktober 2010 :voedselinzameling door Nancy Six

Net zoals vorig jaar heeft Nancy Six, gemeente en OCMW-raadslid van het Vlaams Belang, aan de Spar een voedselinzameling gehouden op zaterdag 16 oktober.

Omdat volgens haar betogen tegen armoede de kansarmen zelf weinig vooruit helpt, voegt ze de daad bij het woord en heeft ze van 9u tot 16u, samen met familieleden en sympathisanten, voedsel ingezameld voor de Ieperse kansarmen.

Ook dit jaar werd het weer een succes en reed ze met twee volle autokoffers naar de voedselbank. Nancy werkt als vrijwilliger mee in de Ieperse voedselbedeling. Ze organiseerde binnen de vrienden- en familiekring reeds verschillende inzamelacties (voedsel, speelgoed, kledij, lakens en dekens). Ook het zoeken van sponsors neemt ze op zich door het aanschrijven en aanspreken van verschillende potentiële schenkers. Op die manier werkt ze achter de schermen mee aan de bestrijding van de, vaak verdoken, armoede in haar eigen stad. Nancy wenst te benadrukken dat haar engagement voor de voedselbank los staat van haar politieke overtuiging. Ze is van mening dat armoede- en hongerbestrijding over alle partijgrenzen heen moeten reiken. Wie dekens, intact speelgoed, nette kledij of bewaarbaar voedsel wil schenken aan de Ieperse kansarmen, kan dit elke werkdag (liefst na telefonische afspraak via 0479 304 101) komen afgeven in het regiosecretariaat van het Vlaams Belang in de Stationsstraat 63 te Ieper.

  • Comments(0)