Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Tijd voor actie!

PolitiekPosted by Nancy Six Fri, March 09, 2018 17:20:17

Nu de drukke week achter de rug is, kan ik eindelijk wat tijd vrij maken om nog eens een kort berichtje te posten.
Deze week had ik 3 verschillende interviews: één over multicultuur (wat ik eigenlijk liever multikul noem…) , één over toegankelijkheid en een ander over duurzaamheid.
Daarnaast was er maandag gemeenteraad waarvoor ik toch ook een en ander moest voorbereiden, dinsdag was er dan vergadering van IJzerwake en verder in de week stonden nog enkele afspraken op de agenda.

Maar de maand maart ben ik gestart met een deelname aan de actie in Gistel tegen de Arabische lessen. Wellicht heb je daar wel over gelezen in de pers en moest dat niet het geval zijn, nalezen kan je hier: https://ieper.vlaamsbelang.org/nl/site/nieuws/geen-lessen-arabisch-in-gistel-2/. Brrr…de avond van de actie stond er een strakke wind maar dat kon ons uiteraard niet tegenhouden. Na de actie smaakte het soepje des te beter! We zijn blij dat wij aan de alarmbel getrokken hebben en daarmee het debat geopend werd. Tjah…en de lokale N-VA-afdeling van Gistel laat die lessenreeks gewoon doorgaan. Misschien kan minister Homans haar partijgenoten eens op ’t matje roepen ter verduidelijking?

Vooraleer ik me in weekend-modus zet, zal ik eerst het campagnemateriaal voor morgen klaarleggen want naar wekelijkse gewoonte gaan we de straat op. Morgen zijn we maar met 2 want de anderen gaan naar de betoging van Voorpost in Gent tegen de islamisering…
Zo dragen we allemaal ons steentje bij…  • Comments(0)