Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Winterse temperaturen

PolitiekPosted by Nancy Six Sun, February 25, 2018 15:31:24

Vanuit de huiskamer gezien, lijkt het alsof het buiten aangenaam weer is. Niets is minder waar want ik ben daarnet eens buiten geweest en het is ijskoud. Terwijl ik dit berichtje zit te schrijven, hoor ik de vogeltje in de tuin naar hartenlust kwetteren en zie ik ze genieten van de stukjes brood in het gras en de zaadjes in de voederhuisjes. Een mooi tafereeltje op deze winterse zondagnamiddag.

Vrijdag in de vooravond ben ik naar de officiële opening van de kermis geweest samen met mijn nicht en haar twee kindjes. Het bezoekje aan de kermis werd afgesloten met een portie overheerlijke oliebollen. Niet zo goed voor de lijn maar ach…aan die lekkernij kon ik toch niet weerstaan.

De voorbije dagen heb ik geen tijd gevonden om een bericht te posten want de pre-verkiezingscampagne neemt enorm veel tijd in beslag. Gisteren waren we present in Vlamertinge voor onze deur-aan-deur-bevraging en met een voldaan gevoel konden we nadien huiswaarts keren. In één zaak werd spontaan aangeboden om onze foldertjes bij de andere folders te leggen en op nog een andere plaats mogen we in volle kiescampagne langsgaan om er affiches op te hangen. En om het succesverhaaltje helemaal compleet te maken, kan ik nog melden dat we dit weekend weer 2 nieuwe leden ingeschreven hebben. Yup…Vlaams Belang Ieper heeft duidelijk de wind in de zeilen.

Daarnaast ben ik nog volop bezig met het verfijnen van ons verkiezingsprogramma (aan de hand van de suggesties dat we krijgen tijdens onze deur-aan-deur-bevragingen) alsook met het voorbereiden van enkele interpellaties voor de komende gemeenteraadszittingen. Het zijn de laatste maanden van deze legislatuur dus hoogtijd om nog een en ander op punt te zetten.

Maar naast het politieke werk is er uiteraard nog het huishouden: binnenkort wil ik beginnen aan de grote lenteschoonmaak al weet ik niet meteen of ik alles gedaan zal krijgen wat ik in gedachte heb want mijn vrije tijd is zo schaars dat ik mezelf zal moeten verplichten om met een strakke(re) weekplanning te werken.

Van mijn voornemen om terug te beginnen lopen na een knieblessure, is tot op heden helaas nog niets van in huis gekomen. Ik vind het eigenlijk wel jammer want door het lopen kwam ik tot rust, kon ik mij afreageren. Misschien begin ik er de komende week wel opnieuw aan. Alhoewel…’t is nu zo koud ;-)  • Comments(0)