Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Halfweg de “nieuwjaarsmaand”…

PolitiekPosted by Nancy Six Tue, January 16, 2018 16:51:54

Jeetje, wat vliegt de tijd toch snel: we zijn alweer halfweg de “nieuwjaarsmaand”. De meeste nieuwjaarswensen werden ondertussen gegeven en gekregen en nu kan ik alleen maar hopen dat al die goede wensen ook werkelijkheid mogen worden. Ik ben ook al halfweg de vele nieuwjaarsrecepties en etentjes en ik heb er tot nu toe van genoten. Het zijn telkens ideale gelegenheden om mensen beter te leren kennen of nieuwe mensen te ontmoeten.

Het nieuwe politieke werkjaar werd ondertussen ook alweer op gang getrokken. In 2018, het verkiezingsjaar, staat mijn partij voor een grote uitdaging en ik hoop van harte dat de ongemeten inzet van de vele militanten, bestuursleden en mandatarissen beloond zal worden met een fantastische verkiezingsuitslag op 14 oktober.

Nu de batterijen weer goed zijn opgeladen na al het feestgedruis van de voorbije weken, begin ik aanstaande zaterdag met de bevraging van de inwoners in Ieper-centrum en de deelgemeenten. Wekelijks ga ik met enkele bestuursleden op pad om te horen wat de inwoners ons te vertellen hebben. Het resultaat van de bevraging zal kunnen dienen als leidraad voor de definitieve opmaak van ons verkiezingsprogramma.

Tussen dit alles door staan er ook nog heel wat vergaderingen op de agenda, een gevolg van de rustige weken rond de jaarwisseling.

Maar omdat er naast het vele politieke werk ook nog tijd voor mezelf moet zijn, ben ik ook op koopjesjacht geweest om mezelf eens goed te verwennen. Ik kon niet weerstaan aan de vaak mooie kortingen en stond eigenlijk een beetje versteld van het ruime aanbod dat er nog voorradig was.

En zo heb ik de voorbije dagen het evenwicht kunnen bewaren tussen inspanning en ontspanning en tussen politiek en privé.  • Comments(0)