Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

PolitiekPosted by Nancy Six Wed, January 03, 2018 11:48:44

Terwijl de nieuwjaarswensen nog volop uitgewisseld worden, de goede voornemens genomen zijn door velen, talrijke nieuwjaarsrecepties en etentjes genoteerd werden, gaat ook het “gewone” leven verder. Ook het nieuwe politieke werkjaar is gestart met de focus op de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Eerder heb ik al duidelijk gemaakt dat Vlaams Belang Ieper van plan is om stevig campagne te voeren omdat ook wij een goede verkiezingsuitslag willen behalen. Deze maand starten wij (=de bestuursleden) met de aangekondigde deur-aan-deur-bezoeken om zodoende te luisteren naar de verzuchtingen en verwachtingen van de Ieperlingen. Op die manier horen wij wat er echt leeft bij hen én kunnen wij ons voorstellen als verkiezingskandidaten. Nadat de voorbije 4 jaar de indruk gewekt werd dat het Vlaams Belang in Ieper dood is, zal de nieuwe bestuursploeg eens het tegendeel bewijzen in 2018!

In tegenstelling tot velen heb ik mezelf niet met goede voornemens opgezadeld want die houd ik toch niet vol. Jaja…”zelfkennis is het begin van alle wijsheid”. Ik heb wel drie doelen voor ogen die ik wil bereiken, te beginnen met het ene doel dat ik vorig jaar niet heb kunnen waarmaken. Uiterlijk eind 2018 laat ik jullie dan wel weten of ik in mijn opzet geslaagd ben.

Verder voor de rest zal ik in 2018 proberen intenser te genieten van het leven en kracht te halen uit de mooie momenten. Vorig jaar ben ik teveel mensen verloren die, meestal veel te jong, zijn overleden. Anderen heb ik zien vechten en optorsen tegen ziekten en tegenslagen. Dat heeft me eindelijk doen beseffen dat ik als prille vijftiger maar beter wat meer kan gaan relativeren en relaxeren!

2018: ik ben er helemaal klaar voor!  • Comments(0)