Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

De klok tikt veel te snel, de tijd vliegt razendsnel voorbij…

PolitiekPosted by Nancy Six Wed, November 29, 2017 15:31:32

“De tijd” heeft me alweer gepakt in snelheid: de dagen vliegen veel te snel voorbij maar wellicht komt dit omdat ik nogal goed gevulde en gevarieerde dagplanningen heb. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik me ooit nog eens verveelde, dat moet al heel lang geleden zijn…

Sedert mijn vorige bericht en nu ben ik een beetje overal en met van alles en nog wat bezig geweest. Zo ben ik oa naar een kleine, bescheiden herdenking geweest op het Duits kerkhof in Langemark. De vrienden van het In Flanders Fields Museum herdachten er Adolf Reinach (https://nl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Reinach). Gelet op het feit dat er vooraf amper iets daarvan werd aangekondigd, waren we toch met een twintigtal aanwezigen. Er werden heel wat foto’s gemaakt maar om de een of andere reden heb ik er nergens iets van zien verschijnen en dus kan ik jullie de link ook niet geven om die te bekijken.

Ik ben ook samen met mijn fractiegenoot naar de officiële opening van de siervogelshow in Zillebeke geweest. Het was mooi om de kleurenpracht van de gevleugelde beestjes te bekijken. De avond zelf was fascinerend door het getjilp, gefluit enz. maar het was voor mij vooral een geslaagde avond omdat ik daar ter plaatse iemand van de genodigden kon lid maken van Vlaams Belang Ieper. Het is fijn dat mensen mijn/onze inzet belonen door lid te worden van de partij. Daarmee is het nog maar eens bewezen hoe belangrijk het is om als vertegenwoordigers van de partij te integreren in het verenigingsleven en aanwezig te zijn op diverse activiteiten.

Naar jaarlijkse gewoonte was ik vorige week ook aanwezig op de opening van de Kerstmarkt. Het inschaatsen van de ijspiste heb ik aan anderen overgelaten want ik begeef niet graag op het gladde ijs. Op het spreekwoordelijke daarentegen, daar deins ik niet voor terug…Neen, ik wou niet het gevaar lopen om te vallen en een been te breken want ik had nog teveel komende activiteiten in petto.

Zo was er de zaterdag teambuilding-dag in Aachen voor het bestuur en de partners van Vlaams Belang Ieper. Gelet op het feit dat we een nieuwe bestuursploeg zijn en sommigen elkaar nog niet echt kenden, leek zo’n dag wel een goed idee. Er werd die dag beklemtoond hoezeer wij elkaar in de toekomst, met als hoogtepunt de komende gemeenteraadsverkiezingen, zullen nodig hebben en op elkaar moeten kunnen rekenen. Aan de partners werd duidelijk gemaakt dat wij alle energie in de verkiezingsstrijd willen gooien en dat we dus stevig campagne gaan voeren. Met de start van onze pre-campagne op 15 december warmen wij ons enthousiast op voor de verkiezingen. Maar in Aachen hebben we ook genoten van “Bier und Wurst”, van de gezellige Kerstsfeer op de overvolle en drukke kerstmarkten her en der in de stad.

En tussen dit alles door was er ook nog het gewone, politieke werk: aanpakken van diverse dossiers, bijwonen vergaderingen allerhande en…ledenwerving. Jaja, VB Ieper heeft duidelijk de wind in de zeilen want het ledenaantal gaat vlot omhoog.

Deze week viel ook het lokaal partijblad in alle Ieperse brievenbussen en dit na een onderbreking van dik 3 jaar. We hopen dat er ook nog wat positieve respons daarop zal volgen in de zin dat er gevolg gegeven zal worden op onze oproep om onze afdeling te helpen door bv lid te worden, suggesties te doen voor ons verkiezingsprogramma, zich kandidaat te stellen voor op de lijst, enz. We zien het wel, tijd brengt raad…

  • Comments(0)