Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Geldinzameling voor de voedselinzameling: de laatste rechte lijn naar de eindstreep!

Vrije tijdPosted by Nancy Six Sat, October 15, 2016 12:50:37

Gelet op het feit dat ik dit jaar niet meer op de vertrouwde plaats mag staan om bewaarbare voedingswaren in te zamelen, moest ik wel met een alternatief op te proppen komen want me zomaar neerleggen bij de situatie ligt niet in mijn aard. Sedert enkele weken loopt een geldinzameling waarmee na afloop dan zelf voedingswaren aangekocht zullen worden. Aanvankelijk had ik schrik dat deze nieuwe formule niet zou aanslaan maar ik ben aangenaam verrast van de respons die ik tot op heden heb gekregen. Tal van giften werden reeds gedaan via de daarvoor speciaal aangemaakte website https://www.dwarsligger.tk . met dank aan FraWeb (https://www.fraweb.tk/indexnl.html) . Via PayPal (een beveiligde manier om centen over te schrijven) kan een bedrag worden overgemaakt als sponsoring voor de jaarlijkse voedselinzameling.

Ik benadruk dat de pakketten geschonken worden naar mensen die tijdelijk in de problemen zitten door één of andere tegenslag. Allemaal mensen die ik via mijn dienstbetoon als Vlaams Belang- gemeenteraadslid heb leren kennen, allemaal mensen van ons eigen volk en dus geen gelukzoekers van over de ganse wereld.

Had de warenhuisdirectie woord gehouden, dan zou vandaag (zaterdag 15 oktober) de inzameling aan hun winkeldeur hebben doorgegaan. Maar aangezien ik al de ganse week ziek ben geweest (verkoudheid, keelontsteking), ben ik er niet treurig om dat dit niet doorgaat. De ganse dag buiten moeten staan, zou me beslist gen deugd gedaan hebben. En zo zie ik als optimist in elk nadeel weer een voordeel.

De geldinzameling loopt nog tot 22 oktober. Ik heb de actie bewust niet laten lopen tot het einde van de maand omdat ik zodoende nog tijd heb om de aankopen te gaan doen met de bedoeling om op het einde van de maand een pakket te kunnen schenken aan zij die in aanmerking komen.

Er rest mij dus maar één week meer om nog sponsorcenten te zoeken want hoe meer giften ik ontvang, hoe meer mensen ik een plezier kan doen. De komende dagen zal ik alles op alles zal zetten zodat ook de editie 2016 een succes zal worden.

Ik wil langs deze wens nogmaals iedereen bedanken die al een gift heeft gedaan. Aan de anderen wil ik vragen om zeker te overwegen om ook hun steentje bij te dragen want bedenk dat iedereen een tegenslag kan krijgen in het leven en dat iedereen dan graag geholpen wil worden…

En om met de woorden van mijn oma zaliger te eindigen: “het is beter iemand te kunnen helpen dan zelf geholpen te moeten worden”…  • Comments(0)