Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

PERSBERICHT:Nancy en Daniël Six nemen beiden ontslag als voorzitter van Vlaams Belang.

PersberichtPosted by Nancy Six Tue, April 23, 2013 11:22:50

“Nancy Six (8jaar voorzitter VB Ieper) en Daniël Six (5jaar voorzitter VB Langemark-Poelkapelle), die in 2011 nog samen een 24uren-actie organiseerden tegen het asielcentrum op De Vijfwegen, die in 2012 beiden lijsttrekker waren bij de gemeenteraadsverkiezingen, dienen nu ook beiden hun ontslag in als afdelingsvoorzitter. Vader Six stapt bij deze ook uit het regiobestuur van De Westhoek.

Zij stellen hun functie ter beschikking van de partij niet omdat zij niet meer achter de partijstandpunten zouden staan, integendeel zelfs, maar wel omdat zij zich niet langer kunnen vinden in de strategie van het regiobestuur. Binnen de partij is dit ontslag niet totaal onverwacht want het werd weken geleden reeds aangekondigd aan enkele leden van het Nationale Partijbestuur. Vader Six stapt bij deze uit de actieve politiek, dochter Six daarentegen zal zich nu meer focussen op het puur politieke werk want ze blijft voorzitter van de fractie in de Ieperse gemeenteraad.

Nancy en Daniël Six bedanken langs deze weg iedereen voor het vertrouwen die ooit werd gegeven en rekent op het begrip van de talrijke leden en sympathisanten van de afdelingen Ieper (+kern Heuvelland) en Langemark-Poelkapelle".

  • Comments(0)