Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

De bal is aan het rollen….

PolitiekPosted by Nancy Six Tue, February 13, 2018 22:11:44

Aangezien ik vanavond vergader-vrij ben, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om toch nog een kort berichtje te posten.
Ik zou gerust nog een aanvulling op mijn berichtje van gisteren (http://blog.nancysix.org/#post1756) kunnen schrijven nadat ik vandaag gelezen heb dat de geile Roland Van Hauwermeiren blijkbaar ook betrokken was bij seksfeesten in Liberia (Bron: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-belgische-oxfam-topman-was-eerder-ook-betrokken-bij-seksfeesten-in-liberia~aec5aa7c?utm_medium=twitter&utm_content=Nieuws&utm_source=dlvr.it). Maar ik zal het “voorlopig” hierbij houden want wie weet wat heeft dat sujet nog allemaal op zijn kerfstok?

In de vooravond heb ik de afdelingswebstek van Vlaams Belang Ieper wat bijgewerkt in de veronderstelling dat geïnteresseerden langs deze weg onze partijwerking wat beter leren kennen. Regelmatige bezoekers kunnen misschien de webstek bij hun favorieten opslaan want die zal op regelmatige tijdstippen bijgewerkt worden: https://ieper.vlaamsbelang.org/nl/site/home.

Eigenlijk kom ik dezer dagen wat tijd tekort want de lopende pre-campagne vergt veel meer tijd en energie dan ik had gedacht. Voor een kort verslag en foto’s van onze wekelijkse deur-aan-deur-bevraging in de diverse deelgemeenten verwijs ik jullie graag door naar onze afdelingswebstek.

En tussen dat alles door moet ik nog tijd zien te vinden om mijn huishouden te doen, iets waarvan mijn mannelijke collega’s zich hoogstwaarschijnlijk niet veel moeten aantrekken.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, ben ik deze namiddag op stap geweest met mijn mama. Ik probeer toch 1vrije dag per week in te lassen want het leven is tenslotte meer dan werken/politiek alleen.

Daarom dat ik nu dit berichtje afsluit en wat TV ga kijken.  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1757