Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Op ronde…

PolitiekPosted by Nancy Six Thu, January 25, 2018 14:29:24

Wie regelmatig mijn blog bezoekt, zal al vastgesteld hebben dat ik maar sporadisch nog een berichtje post. De reden is ondertussen gekend: tijdsgebrek. We zitten tenslotte in een verkiezingsjaar en daar komt voor mij als lijsttrekker heel wat bij kijken. De lijstvorming is volop bezig en de zoektocht naar geschikte kandidaten vergt veel tijd en energie. Verontschuldig mij dus voor het feit dat ik mijn schaarse vrije momenten liever niet opoffer om achter de PC te hangen, berichten te posten, enz.

Onze afdeling kreeg eind vorig jaar een gloednieuwe afdelingswebsite (ieper.vlaamsbelang.org) en ook langs deze weg wil ik me op regelmatige basis laten horen dus dat komt er ook nog eens bij. De nieuwe webstek is het ideale middel om allerlei berichten te posten die anders de geschreven pers niet halen. Zo werd mijn recentste persbericht over de kostprijs voor de medische hulp aan illegalen niet eens interessant genoeg geacht om gepubliceerd te worden. Maar geen nood want dan gebruiken we wel ons eigen kanalen: de sociale media, onze website en het lokale huis-aan-huis-blad. We willen via onze nieuwe website kenbaar maken en tonen dat we na een stilstand van 4 jaar er weer bovenop aan het komen zijn.

Vorige week ben ik samen met de andere bestuursleden gestart met “De ronde van de deelgemeenten”. Wekelijks doen wij in de verschillenden deelgemeenten een bevraging bij de bewoners en willen we zo duidelijk maken dat wij luisteren naar hen, dat zij belangrijk zijn voor ons. De gesprekken en kennismakingen in de deelgemeente Hollebeke waren heel aangenaam maar alleen de weergoden waren een spelbreker. De aanhoudende motregen kon ons enthousiasme echter niet temperen en we kijken al uit naar onze volgende ronde.

Deze week heb ik nogal een drukke agenda waardoor ik wat moet puzzelen om alles gedaan te krijgen wat ik in gedachte heb. Helaas moet ik daardoor mijn huishoudelijke taken een klein beetje verwaarlozen maar dat maak ik volgende week dan wel weer goed.

Ondertussen zijn de meeste nieuwjaarsrecepties en -etentjes achter de rug en kan alles weer zijn gewone gangetje gaan.  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1755