Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Pre-verkiezingscampagne Vlaams Belang Ieper is gestart!

PolitiekPosted by Nancy Six Mon, December 18, 2017 15:12:59

Vrijdag 15 december kwam Nationale Voorzitter Tom Van Grieken naar Ieper om er het startsein geven van onze lokale pre-verkiezingscampagne. Eerst nam ikzelf het woord en bracht ik er een stand van zaken over zowel de afdelingswerking als de lijstvorming. In mijn toespraak maakte ik duidelijk dat onze afdeling terug herrezen is en dat we klaar zijn om er stevig tegenaan te gaan tijdens de komende maanden. Voor mezelf is het de derde deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen en nog nooit eerder keek ik er zo enthousiast naar uit. We hebben een heel intensieve pre-campagne voor de boeg als aanloop naar de eigenlijke campagne omdat we absoluut een goede uitslag willen behalen op 14 oktober 2018. Maar met de gedrevenheid en het jeugdige enthousiasme van de nieuwe bestuursploeg kunnen we bergen werk verzetten.

Ik eindigde mijn toespraak met de bekendmaking van de eerste 3 namen op de lijst. Dat ikzelf de lijst zal trekken, was al eerder bekend. Op de 2de plaats komt de 27 jarige Dimitri Knockaert uit Dikkebus en op de 3de plaats de 41 jarige Saskia Dehollander uit Ieper-centrum.

Vervolgens sprak Tom Van Grieken ons toe en had hij het over oa de noodzaak en het nut om voor het Vlaams Belang te kiezen. Na afloop van de toespraken was er nog tijd om te genieten van het gezellig samenzijn. Mister Blue stond garant voor de muzikale omkadering van het geheel. Het startsein is gegeven, wij staan te popelen om de straat op te gaan want na nieuwjaar starten wij met een deur-aan-deur-bevraging.  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1746