Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

PERSBERICHT: Vlaams Belang- actie tegen moskee in Ieper gaat vrijdagavond toch door!

PersberichtPosted by Nancy Six Wed, October 25, 2017 11:06:02

Een eerste aanvraag voor de actie tegen islamisering werd na ongunstig advies van de politie geweigerd. Het was oa verkeerstechnisch niet haalbaar om te manifesteren tegenover het gebedshuis in de Boezingepoortstraat: de straat was doorvoor te smal volgens de politie en het was provocerend om te manifesteren op een vrijdag in de nabijheid van het gebedshuis.
Als reactie daarop deed Nancy Six (voorzitter Vlaams Belang Ieper) een nieuwe aanvraag voor een actie op dezelfde dag maar dan wel op de Grote Markt.

Ook voor de tweede aanvraag gaf de politie ongunstig advies. De nieuwe locatie bleek oa veiligheidstechnisch niet geschikt omwille van de grootte van het plein en de nabijheid van het gebedshuis.

Als alternatief besluit het Schepencollege dat de actie, waar Nancy Six en Filip Dewinter een toespraak zullen houden, wél mag doorgaan op het Minneplein op de parkeerstrook tegenover de Sint-Michielsschool en dit op vrijdag 27 oktober om 19u30. Nancy Six vind deze alternatieve locatie best wel lachwekkend omdat de toegelaten locatie nog dichter bij het gebedshuis is dan de aangevraagde locatie bij de fontein op de Grote Markt. Het is voor haar overduidelijk dat de islam-kritische manifestanten niet gehoord en gezien mogen worden en zij trekt daar haar conclusies uit. Aansluitend op de korte actie volgt nog de voorstelling van het nieuwste boek van Filip Dewinter “Verzetsgids tegen islamisering” en dit in de nabijgelegen drankgelegenheid.  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1736