Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

40 jaar Vlaams Blok/Belang

PolitiekPosted by Nancy Six Wed, October 04, 2017 12:31:48

Zondag ben ik met een delegatie Ieperse VB’ers naar Antwerpen geweest waar het Partijfeest plaatsvond. Onderweg konden we terugblikken op ons palmares met geslaagde activiteiten en werden heel wat anekdotes bovengehaald.

In Antwerpen aangekomen werden we langs de Scheldekaai meteen geconfronteerd met een nogal strakke wind maar het is gelukkig droog gebleven. De weergoden waren ons duidelijk goedgezind. Maar dankzij de puike organisatie, die tal van tenten had voorzien op het Steenplein, zou zelfs bij regenweer het programma feilloos kunnen doorgaan. Op het programma stonden uiteraard de gebruikelijke toespraken maar daarnaast was er een ruim aanbod aan diverse eet-en drankgelegenheden wat veel weg had van een populair Foodtruckfestival. Maar als gezinspartij kwamen uiteraard ook de kinderen aan hun trekken op één van vele springkastelen, draaimolens, enz. Het was voor mij toch ook wel dé ideale plaats van afspraak vrienden en kennissen terug te zien. De kusjes, knuffels en schouderklopjes werden rijkelijk uitgedeeld.

De afwezigen hadden alweer ongelijk maar via de volgende link kan de sfeer toch opgesnoven worden al is die natuurlijk niet zo intens als bij een fysieke aanwezigheid. Klik maar deze link aan: http://www.deantwerpsekoerier.be/414603973

Als trouw partijsoldaatje (zie mijn allereerste partijkaart: ) wou ik dit gebeuren absoluut niet missen Het Vlaams Blok/Belang is een relatief jonge partij maar heeft verdorie al heel wat stormen doorstaan. Talrijke pogingen werden al ondernomen om de partij te verketteren en te veroordelen, diverse mandatarissen werden omwille van hun inzet voor de partij al slachtoffer van fysiek geweld, kregen verbale- en zelfs doodsbedreigingen maar dat alles schrikt ons niet meer af.
En “dankzij” de politiek-correctheid en de zogenaamde verdraagzame linkiewinkies ziet het er niet naar uit dat het in de huidige multiculturele samenleving snel zal veranderen. Maar wij geven niet op, wij zetten uit idealisme door.

Het is onze plicht om met dezelfde rechtlijnigheid als stichter-Voorzitter Karel Dillen ons als een luis in de politiek-correcte pels te nestelen.
Langs deze weg wens ik IEDEREEN te bedanken die zich in het verleden, heden én toekomst inzet(te) voor de partij. Ons Vlaams Blok/Belang Houzee!  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1728