Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

We zijn goed bezig…

PolitiekPosted by Nancy Six Sun, July 23, 2017 15:44:32

De reden waarom dit nieuw bericht wat op zich liet wachten, heeft grotendeels te maken met de heropstart van de Ieperse Vlaams Belang afdeling maar anderzijds door het feit dat ik stilletjes aan in vakantiemodus geraak.
We (de bestuursleden) hebben al enkele vergaderingen achter de rug waarin onze prioriteiten werden vastgelegd. Nu al het administratief werk achter de rug is, kunnen we ons focussen op de dagelijkse werking. Iets nieuw leven inblazen vergt veel tijd en moed. Maar met het jeugdig enthousiasme van de nieuwe bestuursploeg ben ik er als “ouwe rot” zeker van dat alles wel weer goed zal komen.
We zijn momenteel bezig om ons ledenaantal op te krikken. De meeste ex-leden hebben ondertussen een brief ontvangen met de vraag om opnieuw lid te worden, er staan enkele huisbezoeken gepland om sympathisanten te overtuigen hun steun te versterken door aan te sluiten bij onze afdeling, enz. Daarnaast gebruiken we alle mogelijke kanalen om de heroprichting van onze afdeling bekend te maken. Niet alleen via de sociale media maar ook door als bestuursploeg aanwezig te zijn op activiteiten en evenementen allerhande en ons zo voor te stellen aan de andere aanwezigen. En het loont, want op die manier kregen we al heel wat positieve reacties én respons.

Maar ik kan/wil niet al mijn energie in de afdelingswerking steken want ik heb uiteraard nog mijn mandaat in de gemeenteraad dat ik naar behoren probeer te vervullen. Ook al zijn er tijdens de zomermaanden een pak minder vergaderingen, toch blijf ik niet bij de pakken zitten. Aan de hand van Schriftelijke Vragen t.a.v. het Schepencollege probeer ik suggesties te doen en antwoorden te krijgen over voornamelijk zaken die mij gemeld worden tijdens mijn dienstbetoonronde.

Om het evenwicht te bewaren tussen in- en ontspanning en om mijn gezin absolute voorrang te kunnen geven op alles, moet ik mezelf soms wat intomen. Maar gelukkig kan ik rekenen op de steun van de militanten en de bestuursleden waardoor ik op mijn twee oren kan slapen. Alles komt wel weer goed…  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1715