Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

Een nieuwe start van Vlaams Belang Ieper

PolitiekPosted by Nancy Six Sun, July 02, 2017 12:18:01

4 jaar nadat ik het voorzitterschap van Vlaams Belang Ieper naast me neergelegd had, heb ik na rijp beraad besloten dat ik om diverse redenen de afdeling teug in eigen handen zal nemen. Als kersverse maar ervaren voorzitter zal ik samen met de nieuwe bestuursploeg de brokken lijmen die de voorbije 4 jaar werden gemaakt. Achteruit kijken heeft geen zin dus richten we onze pijlen op de toekomst. Daarom gaan we alles op alles zetten om het ledenaantal terug de hoogte in te duwen want in amper vier jaar verloren we ¾ van de leden. Tegen nieuwjaar hopen we het huidige aantal leden te verdubbelen om dan uiteindelijk tegen de verkiezingen van 2018 weer op het aantal (of meer…) van 2013 te zitten. Je merkt het, we zien het goed zitten! Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat de Ieperlingen via lokale publicaties geïnformeerd worden over onze werking en standpunten. De activiteiten die ik de voorbije 4 jaar in eigen naam organiseerde zullen voortaan weer doorgaan onder de naam van Vlaams Belang. We gaan onze werkingsmachine eens goed olieën, op tijd en stond wat stoom afblazen om dan via de rechte lijn ons doel te bereiken.

Ik wil langs deze weg alle Ieperse Vlaams Belang- sympathisanten en ex-leden vragen om de nieuwe bestuursploeg te steunen door opnieuw onze rangen te vervoegen. Wie NU aansluit, zal automatisch lid zijn tot eind 2018! Wie zich aangesproken voelt om (opnieuw) lid te worden van Vlaams Belang Ieper die kan mij contacteren via info@nancysix.org.

Mijn oprechte dank aan allen die mij ook de voorbije 4 jaar zijn blijven steunen want het is dankzij hen dat ik besloten heb om de afdeling ieper terug op de rails te zetten samen met de nieuwe ploeg.

Het nieuwe Vlaams Belang Ieper is herboren maar… met de vertrouwde/oude stijl en vertrouwde/oude aanpak zoals tijdens mijn vorige voorzitterstermijn!  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1709