Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

De multiculturele "verrijking"…

PolitiekPosted by Nancy Six Thu, June 22, 2017 19:40:31

Nu het eerste frisse briesje eindelijk na enkele snikhete dagen mijn bureautje heeft bereikt, maak ik van de gelegenheid gebruik om vlug nog een nieuw berichtje te posten. De voorbije dagen waren feitelijk véél te warm om iets te doen maar ik heb er toch ten volle van kunnen genieten. Er stonden gelukkig niet veel avondvergaderingen op de agenda waardoor ik me een beetje in vakantiestemming waande. Ideaal dus om ten volle te genieten van ons eerder geboekte weekendje uit. Onderweg naar ons vakantieverblijf hadden we de pech om uren vast te staan in de file maar de ellende waren we snel vergeten van zodra we onze bestemming bereikt hadden. Het was een ware verademing om eens een weekend alle bekommernissen naast me neer te kunnen leggen. Helaas blijven mooie liedjes niet lang duren en ik was nog maar goed en wel terug thuis en ik werd weer met mijn beide voetjes op de grond gezet bij het vernemen van het overlijden van een kameraad. De bejaarde man, een Vlaams Blokker in hart en nieren, is ons ontvallen en dat heeft me geraakt want ik kwam er toch regelmatig over de vloer en we namen dan van de gelegenheid gebruik om te praten over de politiek en over het reilen en zeilen van de lokale partijwerking.

Op 20 juni was het wereldvluchtelingendag, de dag waarop men aandacht vraagt voor de ruim 60 miljoen mensen “die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld” (ook al komen niet alle vluchtelingen uit onveilige gebieden). Her en der waren er zelfverklaarde wereldverbeteraars die door het bouwen van een torentje met conservenblikken zo de aandacht op de vluchtelingenproblematiek wilden vestigen. Ik hoop alleen maar dat het geen 60 miljoen kansenparels zijn van het kaliber dat momenteel in Calais wéér hun kuren tonen. Misschien zijn sommige blogbezoekers niet op de hoogte van de taferelen die zich daar momenteel weer afspelen. Ik raad hen dan aan om beter de Franse kranten en websites te raadplegen want in onze kranten worden dergelijke “incidenten” door “enkelingen” meestal doodgezwegen. Van objectiviteit gesproken... Enfin, naast de ministers in hun ivoren torens waren er dinsdag dus enkelingen die een blikken torentje gebouwd hadden om ons te doen nadenken over de vluchtelingenproblematiek. Wil het nu wel lukken dat net op deze dag het multiculturele ballonnetje doorprikt werd met alweer een terreurdaad, deze keer in Brussel-Centraal. Dankzij de alertheid van onze militairen werd de schade beperkt. De dader, Oussama uit Molenbeek, had volgens zijn vader “geen oog voor IS en was zeker geen lid van de terreurgroep”. En de bewering van het parket/regering dat Zariouh een 'lone wolf' was klopt niet. Hij was al lang in salafistische beweging actief en Facebookvriend met moslimextremisten wereldwijd. Geen 'lone wolf'! Lees hier meer over Oussama: http://islamwatch.net/actueel/actueel28.html

En terwijl de links-simplisten, vredesactivisten, antifa’s en tutti quanti de noodzaak van militairen in het straatbeeld in twijfel trekken, wil ik als zogenaamde extreem-rechtse politica nogmaals langs deze weg mijn dank en respect betuigen voor de militairen die hun uiterste best doen om onze veiligheid te verhogen.

  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1708