Nancy Six

Nancy Six

zegt wat ze denkt, tot spijt van wie 't benijdt!

Vragen, opmerkingen, laat me iets weten!

PERSBERICHT: Nancy Six (Vlaams Belang) versus Schepen Jef Verschoore

PersberichtPosted by Nancy Six Tue, January 21, 2014 20:53:58

Als reactie op de uitspraak van Jef Verschoore (http://kw.knack.be/west-vlaanderen/nieuws/algemeen/samenleving/eerste-wereldoorlog/jef-verschoore-re-enacters-die-eerste-wereldoorlog-naspelen-niet-welkom-in-ieper/article-4000504769910.htm), volgend persbericht:


"Nancy Six (fractieleider Vlaams Belang),is niet te spreken over de intolerante uitspraak van 1ste Schepen Jef Verschoore over re-enacters. Zij betreurt het dat hij zo neerkijkt op deze vorm van geschiedenis-beleving. Wie ooit al een re-enactment bijwoonde die kan beamen dat de figuranten gedreven en met kennis ter zake hun act opvoeren. Bezoekers, jong of minder jong, geschoold of ongeschoold, buurtbewoner of toerist, kortom elke geïnteresseerde, krijgt op die manier de kans om zich een beeld te vormen hoe de wapens, de kostuums, het kampement, ...van weleer eruit zagen.
Naar aanleiding van de uitspraak van Schepen Verschoore zal Nancy Six op de eerstkomende gemeenteraad (maandag 3 februari 2014) hierover interpelleren"  • Comments(0)//blog.nancysix.org/#post1448